Cybercrime en Cyber Security Nederland
PRISCILLA F. HARMANUS OVER ONDERZOEK INFORMATIE VEILIGHEID EN VITALE INFRASTRUCTUUR IN DE DIGITALE OVERHEID

Home » Regering is een nieuwe webpagina

Zaterdag 24 oktober 2020

 • Bewindspersonen | Cabinet for the blind example
  The cabinet could contain:
  · Innovatieve hardware
  · Software draaiend op een standaard computer
  · Een persoon

 • Ministeries
 • Digitale overheid | Freedom of choice, "(for developers only)" 🔔 🌱 
  Open source en open standaardenPublic Money, Public Code | Animatie video| 
Waarom is software die geschreven is, een computerprogramma voor belastinggeld (tax money) niet beschikbaar als "free en open-source software? Public Money, Public Code!


The NSA and surveillance ... made simple - animation

27 november 2013 - The Guardian: In de war over de NSA-onthullingen? Vraagt u zich af hoe de activiteiten van GCHQ en de NSA u beïnvloeden? Waarom hebben spionnen Facebook, Gmail en Skype in de gaten gehouden? En zelfs als we online worden bekeken, hoe beïnvloedt dat dan wat we online doen? Deze animatie, verteld door Jemima Kiss, legt uit wat de onthullingen betekenen voor heel de VS.


NSA whistleblower Edward Snowden: 'I don't want to live in a society that does these sort of things'

9 juli 2013 - The Guardian: NSA-klokkenluider Edward Snowden: 'Ik wil niet leven in een samenleving die dit soort dingen doet'. De bron achter de NSA-bestanden van The Guardian praat met Glenn Greenwald over zijn motieven voor het grootste inlichtingenlek in een generatie.   Bekijk de eerste seconde van het exclusieve interview met Edward Snowden HIER: Lees HIER de volledige dekking van NSA-bestanden van The Guardian: https://www.theguardian.com/us-news/the-nsa-files.  Meer over de NSA-lekken en Edward Snowden van de Guardian HIER: https://www.theguardian.com/world/2013/jun/09/edward-snowden-nsa-whistleblower-surveillance


https://www.ncsc.nl/onderwerpen/veilig-thuiswerken/videobellen-en-online-vergaderen/meer-informatie

Free Yourself From Microsoft and the NSA - Learn Linux and Libre Office! (Nederlandse versie)

Verantwoordelijk 

Ferdinand Grapperhaus

Minister van Justitie en VeiligheidSnowden Official Trailer #1 (2016) - Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodly Movie HD

27 april 2016 uploaded by Movieclips Trailers:  CIA employee Edward Snowden leaks thousands of classified documents to the press. 


Snowden Official Comic-Con Trailer (2016) - Joseph Gordon-Levitt Movie

27 juli 2016 uploaded by Movieclips Trailers:  CIA employee Edward Snowden leaks thousands of classified documents to the press.Joseph Gordon-Levitt on meeting Edward Snowden's Parents - The Graham Norton Show 2016 - BBC One

25 november 2016 door BBC: Website van het programma: http://bbc.in/2guaKVo Joseph Gordon-Levitt praat over de ontmoeting met de ouders van Edward Snowden en Graham probeert Tom Hanks over te halen om president te worden.


Joseph Gordon-Levitt’s Emotional Meeting with Edward Snowden’s Parents - The Graham Norton Show

25 november 2016 door The Graham Norton Show: And Tom Hanks thinks Obama is “the coolest dude in the room


How Joseph Gordon Levitt Became Edward Snowden | Vanity Fair

12 september 2016 door Vanity Fair: Joseph Gordon-Levitt vertelt hoe hij de maniertjes en stem van Edward Snowden onder de knie heeft, die hij speelt in de film Snowden, die op 16 september 2016 in première was.


Hot on Your Trail: Privacy, Your Data, and Who Has Access to It

30 september 2013 by Reveal: Er is geen topgeheime spionageagentschap van de regering nodig, gewapend met de nieuwste bewakingsapparatuur om informatie over u te verzamelen.

Elke dag verzamelen en delen bedrijven informatie over u, zelfs als u niet bent ingelogd.

Ze zijn hot op uw gegevenspad. Dat geldt ook voor wetshandhavers, IRS-onderzoekers en privéadvocaten, die toegang kunnen krijgen tot meer informatie over uw privéleven met een dagvaarding of een gerechtelijk bevel, dat een lagere bewijslast heeft dan een huiszoekingsbevel.


 


 

How craving attention makes you less creative | Joseph Gordon Lewitt

12 september 2019 door TED: Joseph Gordon-Levitt heeft meer dan zijn deel van de aandacht gekregen van zijn acteercarrière. Maar toen de sociale media het afgelopen decennium explodeerden, raakte hij verslaafd, net als de rest van ons - hij probeerde volgers te krijgen en voelt zich alleen maar onbekwaam en minder creatief. In een verfrissend eerlijk gesprek onderzoekt hij hoe het aandachtgestuurde model van grote technologiebedrijven onze creativiteit beïnvloedt - en deelt hij een sterker gevoel dan aandacht krijgen: opletten.


Edward Snowden - Permanent Record & Life as an Exiled NSA Whistleblower | The Daily Show

20 september 2019 door The Daily Show with Trevor NoahEdward Snowden bespreekt hoe zijn boek "Permanent Record" licht werpt op de zich ontwikkelende inlichtingenindustrie. About The Daily Show: Trevor Noah and The World's Fakest News Team tackle the biggest stories in news, politics and pop culture. The Daily Show with Trevor Noah airs weeknights at 11/10c on Comedy Central.


Zie ook

Ferdinand Grapperhaus | Ministerie van Justitie en Veiligheid

 • Bewindspersonen Cabinet for the blind example
  The cabinet could contain:
  · Innovatieve hardware
  · Software draaiend op een standaard computer
  · Een persoon

 • Ministeries
 • Digitale overheid Freedom of choice, "(for developers only)" 🔔 🌱 
  Open source en open standaarden


Home » Regering is een nieuwe webpagina

 
Map
Info